Garanti ve İade

https://www.moltojewelry.com’dan almış olduğunuz ürünleri teslim tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde iade edebilir, değişim yapabilirsiniz.

İade ve değişim işlemlerinin başlaması için info@moltojewelry.com adresine ilgili ürünün referans kodunu ya da adını yazarak iade veya değişim talebinizi bildirmeniz yeterli.

İade edilen ürünlerin hasar görmemiş ve kullanılmamış olması, orijinal ambalaj ve faturasıyla gönderilmesi gerekmektedir. Faturasız iade ve değişim kabul edilmez.

Ödeme iadesi, ürün elimize ulaştıktan sonra yapılacaktır. İade işlemleri kredi kartları ile yapılan işlemlerde 1-3 iş günü içerisinde, debit (bankamatik) kartlar ile yapılan işlemlerde ise 7-14 iş günü içerisinde kart hesabına yansımaktadır. Havale/EFT yoluyla yapılan ödemeler aynı şekilde iade edilecektir.

Ürünleri anlaşmalı olduğumuz kargo şirketiyle göndermeniz halinde, iade ve değişimlerde kargo ücretsizdir. Gerekli bilgiler iade/değişim talebinizi bize bildirdiğinizde size iletilecektir. Anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi dışındaki şirketlerle olan gönderimlerde kargo ücreti alıcıya aittir.

MY ACCOUNT
Beğendiklerim
Giriş
Şifre yenileme

Şifrenizi mi unuttunuz. Lütfen kullanıcı adı veya e-posta adresinizi girin. Yeni bir şifre yaratmak için e-posta adresinize bağlantı gönderilecektir.

MOLTO JEWELRY 0